Deksels & Draagtrays

Je voorkomt een hoop geknoei door plastic bekers en shakers af te sluiten met handige deksels. Ruimte voor een rietje, helemaal gesloten of juist met een grote opening: er zit altijd een juiste deksel bij. En over geknoei gesproken, dat voorkom je ook door onze draagtrays van verschillende materialen te gebruiken - je drankjes blijven zo lekker stabiel. 

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

De keuze is reuze

In onze webshop is er een groot aanbod aan disposables te vinden. Natuurlijk bekers en plastic glazen, maar ook handige accessoires voor deze items. Deksels bijvoorbeeld. Onmisbaar bij het afsluiten van je beker. Want een beker met vers fruit, een beker yoghurt of een lekkere smoothie heeft echt een deksel nodig.

Dome deksels

De dome deksels uit ons assortiment zijn hier ideaal voor. Met een diameter van 78,2mm en 94,7mm hebben we een mooie medium en large variant in huis. En de keuze zit hem niet alleen in het formaat, we hebben varianten mét en zonder gat. Een rietje erdoor of ruimte voor een vork of lepel: dat gat biedt de uitkomst!  

Milkshakes en sapjes

Natuurlijk horen bij drankjes zoals verse sappen en milkshakes ook bijpassende deksels. Vlakke deksels zijn hier ideaal voor. Helemaal door hun X-slot, je prikt het rietje er zo doorheen. En de deksels blijven mooi strak om bekers zitten, dus lekken zal niet gebeuren.

Uitdelen maar!

Drankjes zijn natuurlijk ideaal om uit te delen. Of het nou gaat om koffie op kantoor of om de biertjes op een festival. Omdat lopen met al die bekers of plastic glazen in je hand best een karwei is, zijn draagtrays de uitkomst. In ons assortiment zitten duurzame draagtrays, kartonnen draagtrays, houten draagtrays, plastic draagtrays.. Kortom, heel veel soorten draagtrays! Voor iedere situatie een passend exemplaar.

Veel voordelen bij DisposableDirect

En als je nou voor 13:00 uur op werkdagen je bestelling plaatst, wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Bij vragen of advies over onze artikelen staat de klantenservice van maandag tot en met vrijdag voor je klaar. Tussen 9:00 en 17:00 uur helpen we je graag!