Plastic deksels

Bolle (domed) of vlakke, stapelbare deksels voor plastic bekers & glazen. Met én zonder opening en strawslot (x-slot voor rietjes). Onze populaire PP en PET inzetbakjes zijn ideaal voor vele To-Go vers toepassingen. Kies uit twee systemen; inzetcup in de deksel of op de rand van de beker.

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 750 betrouwbare reviews

Glasheldere PET deksels

Onze stevige wegwerp deksels sluiten naadloos aan op ons PET drinkglazen en shaker programma. Ideaal voor zomerse drankjes, heerlijke salades, verkoelende milkshakes en overheerlijke smoothies. Dankzij het glasheldere materiaal (PET) is de inhoud altijd perfect zichtbaar.

Inzetcups voor flexibele To-Go toepassingen

Onze flexibele, glasheldere PP en APET inzet bakjes, cups zorgen ervoor dat je verse consumpties gescheiden mee kunt meenemen. Ingrediënten als croutons of een heerlijke dressing blijven vers omdat ze apart verpakt worden. DisposableDirect heeft twee systemen: in de deksel of op de rand van de beker.

Onze PP insertcups klikken eenvoudig in de universele, stapelbare 92mm PET deksel. De deksel (met inzetcup) kun je vervolgens eenvoudig op een 92,4mm PET bekers bevestigen en klaar is kees!

Daarnaast hebben we ook glasheldere PET inzettrays. Vul de cups af met een saus of croutons en plaats de tray op de rand van de beker. Sluit deze vervolgens af met een bolle PET deksel en je hebt een prefecte presentatie. PET inzetcups zijn leverbaar in drie formaten!

De keuze is reuze

In onze webshop is er een groot aanbod aan disposables te vinden. Natuurlijk bekers en plastic glazen, maar ook handige accessoires voor deze items. Deksels bijvoorbeeld. Onmisbaar bij het afsluiten van je beker. Want een beker met vers fruit, een beker yoghurt of een lekkere smoothie heeft echt een deksel nodig.

Dome deksels

De dome deksels uit ons assortiment zijn hier ideaal voor. Met een diameter van 78,2mm en 94,7mm hebben we een mooie medium en large variant in huis. En de keuze zit hem niet alleen in het formaat, we hebben varianten mét en zonder gat. Een rietje erdoor of ruimte voor een vork of lepel: dat gat biedt de uitkomst!

Milkshakes en sapjes

Natuurlijk horen bij drankjes zoals verse sappen en milkshakes ook bijpassende deksels. Vlakke deksels zijn hier ideaal voor. Helemaal door hun X-slot, je prikt het rietje er zo doorheen. En de deksels blijven mooi strak om bekers zitten, dus lekken zal niet gebeuren.

Uitdelen maar!

Drankjes zijn natuurlijk ideaal om uit te delen. Of het nou gaat om koffie op kantoor of om de biertjes op een festival. Omdat lopen met al die bekers of plastic glazen in je hand best een karwei is, zijn draagtrays de uitkomst. In ons assortiment zitten duurzame draagtrays, kartonnen draagtrays, houten draagtrays, plastic draagtrays.. Kortom, heel veel soorten draagtrays! Voor iedere situatie een passend exemplaar. Of het nu voor champagneglazen van plastic, plastic wijnglazen, shotglaasjes of stevige plastic bierglazen is, onze deksels & draagtrays bieden handigheid.

Professioneel én glashelder presenteren

De PET deksels beschermen de inhoud perfect, en zorgen ervoor dat je de bekers en glazen gemakkelijk mee kunt nemen. Zonder te morsen! De plastic deksels sluiten de inhoud prima af. Stevige en handzame deksels, ideaal voor cateraars en horecaondernemers zoals lunchrooms, snackbars en saladebars. 100% recyclebaar, dus beter voor het milieu!

Meer weten over deksels, cups of andere disposables? Vraag het ons customer service team.