Broodzakken

Papieren tassen zijn superhandig als draagtassen voor snacks, maaltijden en meer! De tassen zijn uitgevoerd in een bruine KRAFT-look en leverbaar in twee populaire formaten. Bestel ze samen met onze maaltijdboxen, schalen of andere disposables en profiteer ook van gratis verzending. Verpakken van vettige snacks? Wij begrijpen dat jij en jouw klanten niet zitten te wachten op vette vingers. Ons vetdicht papieren broodzakken bieden uitkomst!

Veelzijdige FSC inpakzakken, snackzakken & broodzakken

Papieren tassen zijn superhandig als draagtassen voor snacks, maaltijden en meer! De tassen zijn uitgevoerd in een bruine KRAFT-look en leverbaar in twee populaire formaten. Denk bijvoorbeeld aan papieren broodzakken, goedkope snackzakken, papieren snackzakken en meer! Bestel ze samen met onze maaltijdboxen, schalen of andere disposables en profiteer ook van gratis verzending. Verpakken van vettige snacks? Wij begrijpen dat jij en jouw klanten niet zitten te wachten op vette vingers. Ons vetdicht papier samen met onze zakjes bieden uitkomst!

Veelzijdige FSC inpakzakken en snackzakken

Op zoek naar duurzame snackzakken? Onze bedrukte 1-, 2- en 3-pond snackzakken zijn zeer breed inzetbaar en perfect voor o.a. snackbars, cateraars en foodcenters. Neem bijvoorbeeld een snackbar. Bij een bestelling komen al gauw 3 verschillende manieren van verpakken kijken. De snacks moeten in speciale snackzakken, de friet moet in een grotere zak en alles komt bij elkaar in de handige papieren draagzak. Voor al je verpakkingsmateriaal ben je hier aan het goede adres. De inpakzakken zijn gemaakt van vet- en vochtwerend ersatzpapier, samengesteld volgens het FSC Mix-label. En dankzij de handige opening kun je de snackzakken gemakkelijk openen en heel snel vullen. Wel zo handig wanneer het druk is! De meest verkochte snackzakken zijn voor het verpakken van frietjes, broodjes, kroketten en andere snacks. De zakjes zijn voorzien van de opdruk ‘Lekker Duurzaam’, want het papier is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. DisposableDirect levert de drie populairste formaten. Vandaag nog voor 13:00 uur besteld = vandaag verzonden!

Papieren Broodzakken bestellen

Kun je bij jou belegde broodjes bestellen of afhalen? Neem dan eens een kijkje bij onze broodzakken. Deze zakken zijn eenvoudig open te maken en geschikt voor allerlei soorten broodjes. Zeker wanneer je de broodjes eerst in vetvrij papier wikkelt en daarna in een broodzak doet, kan er niets lekken en blijven de broodjes goed! Voor het verpakken van vers afgebakken broodjes is de papieren broodzak ook een goed alternatief ten opzichte van de plastic zak!

Vetvrij papier, dus geen vette vingers

Vetvrij papier (ook wel wikkelpapier genoemd) is handig voor het inpakken van onder meer snacks, hamburgers, en wraps. DisposableDirect levert niet alleen vetdicht papier, maar ook vetdichte zakjes leverbaar, beiden in een News Paper look & feel. Het papier geeft niet af en neemt relatief weinig ruimte in beslag. Maar we kunnen wikkelpapier ook leveren met jouw eigen bedrukking/logo. In meerdere formaten: meer info.

Makkelijke besteld, snel geleverd

In de webshops van DisposableDirect vind je wat je zoekt. Bestellen van al je catering disposables is eenvoudig. Zo kun je naast papieren zakken tevens kartonnen bakjes, papieren draagtassen, bakjes voor snacks of verschillende cateringschalen bij ons bestellen. Het duidelijke menu laat in één oogopslag alle mogelijkheden zien. Bestel je voor 13:00 uur dan worden jouw producten de volgende (werk)dag al geleverd. Geniet ook van gratis levering vanaf € 200,[NL] / €350 [BE]. Veilig betalen kan met iDeal, Visa, Mastercard of, voor zakelijke klanten, op rekening. Jouw bestelling wordt snel en betrouwbaar afgeleverd door PostNL of Brouwer.